بسم الله الرحمن الرحیم
خب به صورت کلی محیط فتوشاپ به ۳ قسمت تقسیم میشود :
قسمت منو : خب فکر کنم با این قسمت که خیلی آشنا هستید . در بقیه نرم افزار ها هم هستند . گزینه های کلی نرم افزار را نشان میدهند .
قسمت گزینه ها : خب وقتی یک ابزاری را بکار میگیرید و میخواهید از آن استفاده کنید ، با انتخاب آن گزینه های مختلف ابزار را نشان میدهد .
قسمت ابزارها : در سمت راست فتوشاپ منو ابزارهای فتوشاپ را مشاهده میکنید . ابزارهای کلی مثل کات کردن و یا براش در همین قسمت موجود هستند .
همه طراحان حرفه ای برای خود یک سری اصطلاحات عمده دارند . شما باید از اینها اطلاع داشته باشید .
یکی از اصطلاحاتی که خیلی بکار میرود ؛ Comp ( خلاصه شده Composite ) میباشد . این اصطلاح میتواند چندین معنی داشته باشد مثلا در صنعت پرینت به معنی لایه های کلی کاغذ است . ولی عمده طراحان به کامپ ، ایده خام و اصلی کار خود میگویند .
Palettes : نمای کلی تصویر اصلی شما را نشان میدهد . ضمنا اطلاعات کلی راجع به تصویر نشان میدهد . این قسمت از میتواند دسته بندی میشود . میتوانید ان قسمت را مینیمایز کنید ویا با یک قسمت دیگر گروه بندی کنید .
Document View : هنگامیکه دارید بر روی تصویر خود کار میکنید ، پنجره ای بر روی شما باز است که از همه بزرگتر است هر کاری را انجام دهید ، نتیجه اش را بر روی این قسمت میبینید .
شما ممکن است از محیط نرم افزار خوشتا نیاید و یا اصلا با آن راحت نباشید . ادوبی برای حل این مشکل به شما این امکان را داده تا محیط نرم افزار را هر طور که بخواهید تغییر دهید :
تغییر ظاهر Menu Bar
اگر بخواهید چیزی به منو بار اضافه و یا چیزی از آن کم کنید ، میتوانید براحتی به Edit > Menu > Dialog Box بروید و هرچه را که خواستید به آن اضافه کنید . ( حتی میتوانید از این راه میانبر های جدیدی را به آن اضافه کنید . )
تغییر مکان Option Bar و یا Tool Box
برای این کار موس خود را به گوشه های این قسمت ببرید . با ظاهر شدن علامتی جدید به جای موس میتوانید تغییر دهید . البته که من مطمئنم شما همه این راه ها را بلدید !
بهتر است هر چه سریع تر به سراغ کار بر روی پروژه خود بروید :
ایجاد یک پروژه جدید
Ctrl + N : برای ایجاد یک پروژه جدید میتوانید از این میانبر استفاده کنید . البته میتوانید به File رفته و در همان جا پروژه خود را ایجاد کنید .
Ctrl + S : اگر خواستید پروژه خود را ذخیره کنید باید از این میانبر استفاده کنید .
Ctrl + Shift + S : اگر خواستید علاوه بر ذخیره کردن ، مکان ذخیره خود را هم مشخص کنید .
انتخاب فرمت و کیفیت تصویر
بحث این قسمت به نوع کار شما خیلی مربوط است . مثلا اگر شما بخواهید یک لوگو طراحی کنید باید از یک نوع فرمتی استفاده کنید و یا اگر بخواهید یک تصویر برای وب طراحی کنید باید از دیگر فرمت ها استفاده کنید . در اینجا فرمتها را بصورت کلی توضیح میدهم :
GIF
حداکثر تا ۲۵۶ رنگ را پشتیبانی میکند . بیشتر برای انیمیشن و در محیط گرافیک کاربرد دارد .
JPEG
این فرمت برای تصاویر دارای بیش از ۲۵۶ رنگ استفاده میشود . کیفیت خوبی دارد . نکته مهم در رابطه با این فرمت ، فشرده سازی اونهاست . یعنی اگر تصویری را در این فرمت ذخیره کنید ، خود به خود مقداری از کیفیت آن کاسته میشود .
PNG
بالاترین کیفیت ممکن را داراست!اگر می خواهید طراحیتان با بالا ترین کیفیت ذخیره شود PNG را انتخاب کنید
تمام حقوق اين وب سايت , مطالب آن , قالب متعلق به خانه گرافیک مي باشد.
طراحی سایت
:
تم ديزاينر
|
هاست
:
پی سی هاستینگ